Wie ben ik

Ik ben ongeveer twintig jaar professioneel actief als specialist in hout en alle andere technieken die nodig zijn om u een totaaloplossing te bieden. Hout is voor mij een passie. Daarom blijf ik me ook toeleggen op ambachtelijke realisaties met een artistieke meerwaarde zoals houten schalen, lampenkappen en tafels.

Na een masteropleiding beeldende kunsten aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, richting graveerkunsten, heb ik aanvullende beroepsopleidingen gevolgd in het volwassenenonderwijs (algemene houtbewerking) om alle vormen van professionele houtbewerking grondig onder de knie te krijgen. Gelijklopend heb ik een training gehad als houtsculpteur. Daarnaast volgde ik workshops bij internationaal gerenommeerde houtdraaiers.

Ook vandaag nog blijf ik me verder bekwamen, bijvoorbeeld door steeds nieuwe productietechnieken te ontwikkelen voor mijn verlichtingsarmaturen. Nieuwsgierig waar ik zoal mee bezig ben? Volg bart.leye op Instagram.

Ik woon in Gent (Sint-Amandsberg) en neem opdrachten aan in de grotere regio al naargelang de aard van het werk en de verplaatsingstijden.